info@mytravelegend.com +971585282102

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

ūüáęūüáģ N√§in s√§√§st√§t selv√§√§ rahaa Arabiemiraatin matkalla!

0
Näin säästät selvää rahaa Arabiemiraatin matkalla!

Kulkuvälineet

 • Halvimmat taksit l√∂ytyv√§t kadulta, kun taas hotellien ja ostoskeskusten edess√§ olevilla on korkeampi aloitusmaksu niin kuin my√∂s soittaessa. Lentokent√§lt√§ l√§htev√§n taksin aloitusmaksu on n√§ihin verrattuna tuplasti.
 • K√§ytt√§m√§ll√§ omaa navigaattoria voi v√§ltty√§ maksamasta ylim√§√§r√§isi√§ kilometrej√§, sill√§ takseissa niit√§ ei ole (tulossa tulevaisuudessa), ja kuski yleens√§ l√∂yt√§√§ parhaiten vain tunnetuimpiin paikkoihin eli ei yksitt√§isiin osoitteisiin.
 • Tilausajot, Uber, Careem, valkoiset ja mustat autot kuljetukseen ovat n√§in ollen varmempia ja miellytt√§vimpi√§, mutta my√∂s kalliimpia.
 • Nol Silver Metro -kortti on voimassa usean vuoden eik√§ se ole henkil√∂kohtainen, n√§in ollen voit k√§ytt√§√§ sit√§ taas seuraavalla matkallasi tai antaa jollekulle k√§ytett√§v√§ksi. Muista leimata korttisi aina sis√§√§n ja ulos menness√§ bussissa, kuten my√∂s raitiovaunussa v√§ltty√§ksesi ylim√§√§r√§iselt√§ veloitukselta. Tarkista my√∂s milloin viimeinen kuljetus on, jolloin rahaa ei tarvitse k√§ytt√§√§ taksiin iltamy√∂h√§√§n.

 

Ruokailu

Dubain vanha kaupunki tarjoaa suuren määrän budjetti ystävällisiä ravintoloita herkullisilla aterioilla. Ympäri kaupunkia, suosituimpien turistipaikkojen ja -alueiden ulkopuolelta voi myös löytää edullisia ruokapaikkoja.

 

Ostokset

Edullisia ostoksia voi tehdä suuremmissa liikkeissä, joista voit löytää ruokaa, vaatteita ja elektroniikkaa, esimerkiksi Carrefour supermarket, Day by Day ja Bollywood-kaupat.    Halvimmat kuukaudet ostoksille ovat yleensä joulukuu joulu alennuksilla ja tammikuu Shopping- festivaaleilla sekä Ramadanin ajan alet.

 

Tapahtumat ja yöelämä

Dubai tarjoaa usein ilmaisia tapahtumia kaiken ikäisille, esimerkiksi joogatunteja rannalla, urheilu tempauksia ja lasten tapahtumia. Dubaissa on mahdollisuus myös nauttia maailmankuulujen artistien näytöksistä ja konserteista maksamatta sekä ilmaisia illanviettoja on tarjolla runsaasti, lue näistä lisää Findu- Bailupaketista.

 

Vältä sakkoja

 • Kadulla k√§vely ilman paitaa tai bikineiss√§ voi aiheuttaa sakon, koska t√§m√§ on sallittua vain uimarannalla tai allasalueella.
 • Mies v√§ltt√§√§ sakkoja julkisissa kulkuneuvoissa olemalla oikeassa osassa, sill√§ naisille ja lapsille on merkattu omat tilansa. Matkustajilta on kielletty sy√∂minen, juominen ja purukumin k√§ytt√∂.
 • Muiden ihmisten kuvaaminen on kielletty ilman heid√§n lupansa.

 

Extraa

 • Ostamalla paikallisen SIM-kortin voit k√§ytt√§√§ matkapuhelin dataa sek√§ soittaa edullisemmin maan sis√§isiin ja ulkoisiin numeroihin.
 • Rahanvaihtopisteit√§ l√∂ytyy monesta paikkaa (esim ostoskeskukset), joissa vaihto tulee n√§ht√§v√§sti halvemmaksi kuin maan ulkopuolella ja lentokent√§ll√§.
 • Muista ottaa matkavakuutus ennen matkalle l√§ht√∂√§. H√§t√§tapaukset ja l√§√§k√§riss√§ k√§ynnit voivat koitua kalliiksi.
 • Tarkista ett√§ matkustusasiakirjasi on voimassa 6kk matkan j√§lkeen, v√§ltt√§√§ksesi pettymyksen lentokent√§ll√§.
 • Kun palaat kotiisi, muista lentokent√§ll√§ menn√§ tax free refoundin kautta saadaksesi veronpalautusta ostamistasi tuotteista, s√§ilyt√§ siis kuitit.
 • Varaa retkesi etuk√§teen esim. netin kautta varmistaaksesi paikkasi haluamallesi p√§iv√§lle.